Minőségibútorház

Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

Az E&Z Kereskedelmi, Szolgáltató és Építőipari Kft., mint a webáruház tulajdonosa kialakította azokat az adatvédelmi elveket, melyek alapján a legbiztonságosabban – és a hatályos törvényeket betartva – védi ügyfelei és vásárlói személyes adatait. Ezáltal biztosítja látogatóit arról, hogy a vásárláshoz vagy regisztráláshoz szükséges adatokat harmadik fél számára nem adja ki. Kivételt képez, ha erről az illetékes bíróság másképp nem rendelkezik.

Az ön adatainak védelme a webáruház tulajdonosa számára kiemelten fontos. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint. Az ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Az Európai Unió hivatalos lapjának 2016. május 4-i számában megjelent az új európai adatvédelmi rendelet. A rendelet pontos megnevezése: Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről.

Betöltés...
Kérjük várjon...