Minőségibútorház

Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

Az E&Z Kereskedelmi, Szolgáltató és Építőipari Kft. a Gazdaságfejlesztés és Innovációs Operatív Program keretein belül meghirdetett „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében” című felhívás keretében 2018-ban 30 023 733 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert „Az E&Z Kft. telephelyfejlesztése Kecskeméten 2017-ben” című GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00717 azonosítószámú pályázatára. A vissza nem térítendő támogatás mértéke a teljes projektre vetítve 30% volt.

A pályázatban tervezett beruházás egy gyártócsarnok építése volt raktárhelyiséggel és négy darab faipari pép beszerzése, mely a bútorok gyártását segíti. A cég fő tevékenységi köre bútorkereskedelem, de a fejleszteni kívánt profil az a gyártó és szolgáltató tevékenység volt. A Kecskemét frekventált területén megépített csarnok épület lehetőséget adott a bútorok gyártására, bútorlapok élzárására és a készletállomány raktározására is. A beszerzett faipari magas színvonalú, modern gépek pedig ehhez az új tevékenységhez biztosított lehetőséget.

A vállalkozás életében ez a közel 100 milliós beruházás egy mérföldkőt jelentett, hiszen egy cég sokoldalúsága nagyobb biztonságot ad a piaci versenytársak között, illetve a cég kapacitáskihasználtságát és lehetőségeit is növelte.

A projekt befejezési dátuma 2019. május.

Betöltés...
Kérjük várjon...